aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να τον πιάσει και να βαδίσουν χέρι - χέρι

Ανόρθωση: Να τον πιάσει και να βαδίσουν χέρι – χέρι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κύπελλο μπήκε στο συρτάρι για την Ανόρθωση, που ήδη επικεντρώθηκε στο δύσκολα και σημαντικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η παρουσία της «Κυρίας» στο ματς με την Καρμιώτισσα μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Αυτό που απασχολεί πλέον, είναι το ντέρμπι πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα είναι που θα μετρήσει, όμως για να μπορέσει η Ανόρθωση να πετύχει το στόχο της θα πρέπει να ανεβάσει και την απόδοσή της.

Ήδη μετρά δύο ήττες από τον Απόλλωνα, ο οποίος είναι και τρεις βαθμούς πιο πάνω στη βαθμολογία. Γι’ αυτό, για να ελπίζει η ομάδα του Κετσπάγια σε διεκδίκηση του τίτλου, θα πρέπει να κερδίσει το προσεχές ντέρμπι. Με αυτό τον τρόπο θα καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τον Απόλλωνα, τον οποίο θα πιάσει στους 54 βαθμούς.

Παρόλο που τίποτα δεν θα κριθεί από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, η προσπάθεια στη συνέχεια θα γίνει πιο ζόρικη για την Ανόρθωση εάν δεχθεί τρίτη σερί ήττα από την ομάδα της Λεμεσού. Παράλληλα η μεταξύ τους διαφορά θα φθάσει τους έξι βαθμούς, ενώ είναι πιθανό να αυξηθεί και από την κορυφή.

Τεράστιας σημασίας, λοιπόν, το ντέρμπι της Δευτέρας. Ο Κετσπάγια από σήμερα θα προετοιμάσει την ομάδα του, για να παρουσιαστεί διεκδικητική και απαιτητική. Ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «ενδεκαδάτοι» και έμειναν στον πάγκο στο ματς κυπέλλου, θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ