aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να συνεχίσει να ονειρεύεται

Ανόρθωση: Να συνεχίσει να ονειρεύεται

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ)

Στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Ανόρθωσης έχουν βγάλει εντελώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αυτό που θα μετρήσει είναι η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών της και η καλή προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα.

Ο Ρόνι Λέβι όπως τόνισε, δεν ξέρει πώς θα αγωνιστεί η Λάτσι δηλαδή αν θα εμφανιστεί όπως στο πρώτο ματς με μαζική άμυνα και αντεπιθέσεις ή αν θα επιδιώξει να αγωνιστεί με πιέσεις ψηλά από την αρχή. Ωστόσο, η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα. Άλλωστε εκείνο που είναι παραδεκτό και ποτέ η Ανόρθωση δεν το έχει κρύψει είναι πως αναλαμβάνει με πίστη στις δυνατότητές της τον τίτλο του φαβορί.

Δεν πρόκειται να κολλήσει σε λεπτομέρειες αλλά στην ουσία. Και αυτή είναι η κατάκτηση της πρόκρισης. Εκεί έχει προσανατολιστεί και εκεί εστιάζει για να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στα άδυτα των αποδυτηρίων της Λάτσι με τα ξύλινα παγκάκια (video)

Σε αυτή την προσπάθεια ο Ισραηλινός τεχνικός αν και έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πιθανότερο είναι να κατέλθει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Λάτσι με τον ίδιο τρόπο  (4-2-3-1) και μάλιστα και με τους ίδιους έντεκα.

Διαβάστε επίσης: «Πονοκέφαλος» οι βαριές μπάλες των Αλβανών

Η Ανόρθωση ξεκίνησε το φετινό ευρωπαϊκό της οδοιπορικό με νίκη και μετά από αρκετά χρόνια υπάρχουν καλή οιωνοί για μια πετυχημένη σεζόν. Για να μπορεί να ονειρεύεται θα πρέπει να σφραγίσει την αρχική της προσπάθεια την περασμένη Πέμπτη με πρόκριση στην Αλβανία και με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να συνεχίσει να ονειρεύεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ