aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Nα πάει «γκαζωμένη»

Ανόρθωση: Nα πάει «γκαζωμένη»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στο τελευταίο ματς εκμηδένισε τις όποιες πιθανότητες της Ανόρθωσης για θέση στην τριάδα που θα της διασφάλιζε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλο που μαθηματικά δικαιούται ακόμη να ελπίζει, είναι στόχος που φαντάζει απομακρυσμένος και υπήρξε και παραδοχή. Γι’ αυτό, ο ένας και μοναδικός στόχος απ’ εδώ και στο εξής είναι το κύπελλο. Η Ανόρθωση καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ σε διπλούς αγώνες, να δηλώσει παρούσα στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Στα ματς πρωταθλήματος δεν θα αδιαφορήσει, άλλωστε μια μεγάλη ομάδα σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη, αλλά θα αποτελέσουν ευκαιρία για προετοιμασία για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μέσω αυτών των παιχνιδιών θα διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση, ενώ ο Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αναλόγως το ρόστερ του, θέλοντας στα ματς κυπέλλου η ομάδα του να παρουσιαστεί και ισχυρή και με φρεσκάδα.

Οι αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ορίσθηκαν για τις 14 και 21 Απριλίου. Πριν το πρώτο ματς, που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, στις 5 και 10 Απριλίου αντίστοιχα. Ενδιάμεσα των αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Ομόνοια. Ο τεχνικός της «Κυρίας» θα θελήσει η ομάδα του να πάει «γκαζωμένη» στα ματς του κυπέλλου. Αυτός γνωρίζει καλύτερα πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του.

Στα ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση επικράτησε με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ στο ματς του ΓΣΠ έμειναν στην ισοπαλία 0-0. Αποτελέσματα που ήταν για το κύπελλο θα χάριζαν την πρόκριση στην ομάδα της Αμμοχώστου. Έχοντας ως φάρο αυτές τις αναμετρήσεις, την ώρα που γνωρίζει πως στον ΑΠΟΕΛ έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά στο αγωνιστικό πρόσωπό του, η Ανόρθωση θα ψάξει μέσα σε διάστημα μιας βδομάδας (14-21 Απριλίου) το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ