aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να μαζέψει βαθμούς και να αρχίσει τη δική της… αντεπίθεση

Ανόρθωση: Να μαζέψει βαθμούς και να αρχίσει τη δική της… αντεπίθεση

Ο Γιούργκεν Στρέπελ είχε χθες τη πρώτη του γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές, καθώς πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση. Ο Ολλανδός τεχνικός της Ανόρθωσης έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση, αλλά πολλή δουλειά ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Oι πρώτες οδηγίες του Στρέπελ στην Ανόρθωση

Η ψυχολογία των κυανόλευκων μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά και μετά το «διαζύγιο» με τον Ρόνι Λέβι, έφεραν… φουρτούνες στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ωστόσο δεν έχει χρόνο ούτε για χάσιμο, αλλά ούτε για… κλάματα. Ο Στρέπελ καλείται να αλλάξει τόσο τη ψυχολογία, όσο και την αγωνιστική εικόνα της «Κυρίας», ένω έδωσε ήδη το… σύνθημα για επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο 49χρονος κόουτς θέλει γκολ, ωστόσο η ισορροπία μεταξύ της μεσοεπιθετικής γραμμής μαζί με την μεσοαμυντική, είναι τουλάχιστον απαραίτητη.

Η Ανόρθωση έχει μείνει αρκετά πίσω με το καλημέρα της τρέχουσας σεζόν, καθώς η 8η θέση και το -10 από την κορυφή, είναι δεδομένα που δεν ήθελαν στο οικοδόμημα των κυανόλευκων να υφίστανται. Η αντεπίθεση και η το γεγονός πως πλέον είναι αναγκαίο να μαζέψει βαθμούς, είναι αδιαμφισβήτητα για την «Κυρία», και ο Στρέπελ το γνωρίζει καλά. Ο δρόμος για την Ανόρθωση είναι αρκετά… δύσβατος, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά», αφού μετά το ματς με την νεοφώτιστη ΕΝΠ, ακολουθούν ΑΕΚ, Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Στρέπελ: «Περήφανος που θα δουλέψω στην Ανόρθωση» (video)

Τέλος, αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα ήρθε… κουτί για τον Στρέπελ ο οποίος έχει επιπλέον χρόνο να γνωρίσει τους παίχτες του ρόστερ. Ωστόσο, οι διεθνείς απουσιάζουν και γι’ αυτό δεν μπορεί να έχει συλλογική άποψη για την ομάδα, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Λαβόρδε ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα λόγω συμπλήρωσης απαγορευτικού αριθμού καρτών. Στα θετικά, κανένας ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ