aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Να ακόμη ένας που την ανεβάζει επίπεδο!

Ανόρθωση: Να ακόμη ένας που την ανεβάζει επίπεδο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί να μη μάγεψε με την απόδοσή της η Ανόρθωση και να μην έκανε το καλύτερο της παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, όμως κατάφερε να πάρει την ουσία, τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αν στο προηγούμενο ματς είχαμε να λέμε για την πολύ καλή εμφάνιση του Ράγιος και το πρώτο γκολ του Άλβες, τώρα έχουμε να λέμε για τον Φιλίπε Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο κορυφαίος και ο πολυτιμότερος παίκτης για την Ανόρθωση στο ματς με τη Δόξα. Πέτυχε ένα γκολ με κεφαλιά και έδωσε μια εξαιρετική ασίστ στον Καμπρέρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η «Κυρία» είναι πλέον στους 32 βαθμούς, είναι μόνη στην έκτη θέση και με νίκη απέναντι στον Εθνικό Άχνας την επόμενη αγωνιστική, θα κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις, ενώ παρατηρήθηκε και η αλλαγή νοοτροπίας από την ημέρα που έγινε η αλλαγή στα διοικητικά. Ο Ανδρέας Παντελή έβαλε τις δικές του πινελιές, όμως και ο ίδιος θέλει χρόνο για να μπορέσει να κάνει αυτά που θέλει και να δει την Ανόρθωση ξανά εκεί που ονειρεύεται.

Μετά την προχθεσινή νίκη επί της Δόξας, χθες το πρωί οι παίκτες του Ρόνι Λέβι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Για σήμερα η τεχνική ηγεσία τους έχει δώσει ρεπό και από αύριο η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς Εθνικού Άχνας. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αγιλάρ που μάλλον προλαβαίνει το ματς, ενώ ο Σιβού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δίπλα στην ομάδα και στο Μακάρειο

Περισσότεροι από 800 φίλοι της Ανόρθωσης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στις κερκίδες του Μακαρείου και στήριξαν την Ανόρθωση. Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ήταν και πάλι εκεί, δείχνοντας ξανά το πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Πολύ πιο δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ