aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μουρμούρα για διαχείριση και φωνές, συστήνουν ψυχραιμία οι λίγοι

Ανόρθωση: Μουρμούρα για διαχείριση και φωνές, συστήνουν ψυχραιμία οι λίγοι

Πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης μετά τη βαριά ήττα από την Ομόνοια (0-3). Ο κόσμος της «Κυρίας» μοιάζει με καζάνι που βράζει καθώς μετά τις μέτριες εμφανίσεις και τις νίκες με στενό σκορ, ήρθε η ήττα από τους πράσινους που κυνηγούν επίσης το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αμμοχώστου πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, γεγονός που ξεσήκωσε αντιδράσεις από τον κόσμο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των επίσημων λογαριασμών της Ανόρθωσης, εκατοντάδες φίλαθλοι της «Κυρίας» ξέσπασαν και εκφράζουν έντονα τον προβληματισμό τους για την ήττα, την εικόνα αλλά και τη διαχείριση του αγώνα από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δηλώσεις του Γεωργιανού μετά το ντέρμπι έριξαν λάδι στη φωτιά. «Χρειαζόμαστε παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο σε όλες τις θέσεις», τόνισε, ατάκα η οποία δεν άρεσε σε μεγάλη μερίδα φιλάθλων καθώς ο ίδιος ο προπονητής δεν ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

Παράλληλα, τα πυρά στρέφονται και προς τη διαχείριση του Κετσπάγια κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα έψελνε στους παίκτες. Ο προπονητής της Ανόρθωσης είναι γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, ωστόσο αρκετοί υποστηρίζουν πως αυτή η τακτική του έχει αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση των παικτών.

Υπάρχουν και οι ψύχραιμοι φίλαθλοι της Ανόρθωσης οι οποίοι συστήνουν ηρεμία καθώς η βαθμολογική θέση της ομάδας της επιτρέπει να κυνηγήσει τον τίτλο, και σημειώνουν πως «τίποτα δεν χάθηκε». Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος της «Κυρίας» έχει μοιραστεί στα δύο και η διακοπή προσφέρεται για ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει της νέας χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ