aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 12 χρόνια

Ανόρθωση: Μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 12 χρόνια

Νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, ώστε ν’ αρχίσει από θέση ισχύος τα πλέι οφ είναι το σύνθημα στην Ανόρθωση. Η «Κυρία» καλείται να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τους Λαρνακείς, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την ίδια ώρα θα βγει διπλά κερδισμένη.

Είτε θα αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη Ομόνοια, είτε από τον τρίτο ΑΠΟΕΛ, είτε και από τους δύο, καθώς οι δύο «μεγάλοι» της Λευκωσίας θα συναντηθούν την Καθαρά Δευτέρα και αναπόφευκτα θα προκύψουν απώλειες βαθμών. Από το 2008, όταν η «Κυρία» στέφθηκε πρωταθλήτρια τελευταία φορά, μόλις μία φορά κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τη σεζόν 2012/13 όταν τερμάτισε τελικά δεύτερη με 68 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι όροι της συμφωνίας με τους Κορέια και Ελουντού

Σε 10 εντός έδρας παιχνίδια φέτος η «Κυρία» είναι αήττητη με απολογισμό εννέα νίκες και μία ισοπαλία. Τις προηγούμενες τρεις φορές που διατήρησε το αήττητο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2004-05, 2005-06, 2007-08) τις δύο στέφθηκε πρωταθλήτρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ