aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μίτροβιτς-Ολιβέιρα-Βίκτορ

Ανόρθωση: Μίτροβιτς-Ολιβέιρα-Βίκτορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η διοίκηση της Ανόρθωσης και ο Νίκολα Μίτροβιτς βρίσκονται σε επαφές για ανανέωση της συνεργασίας, ωστόσο κοιτάζουν και αλλού. Από τη μια, ο Ρόνι Λέβι ψάχνει κάτι καλύτερο, από την άλλη, ο Σέρβος έχει επαφές και με την τουρκική Μανισασπόρ. Συνεπώς, το θέμα είναι ανοικτό.

Στάσιμο είναι όμως και το κεφάλαιο ανανέωσης με τον Ολιβέρα. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Βίκτορ. Όσον αφορά τον Σάντος, η Ανόρθωση τού έχει καταθέσει πρόταση με αναπροσαρμογή συμβολαίου. Του πρότεινε μειωμένες απολαβές, όμως αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι στο τέλος της σεζόν θα πάρει μπόνους, που θα ανεβάσει τον ετήσιο μισθό του στο επίπεδο του συμβολαίου της λήξασας σεζόν.

Πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις από εβδομάδας, με το που θα επιστρέψει ο Ανδρέας Παντελή από τη Βουλγαρία. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» θα βάλει στο τραπέζι διάφορα θέματα, τα οποία θέλει να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ