aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Μια εξάδα των 400+

Aνόρθωση: Μια εξάδα των 400+

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ώς σήμερα η Ανόρθωση έδωσε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να έχουν παίξει πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους. Μία εξάδα παικτών προηγείται σε χρόνο συμμετοχής, έχουν από 400 λεπτά ώς το απόλυτο που είναι τα 450. Οι τρεις που δεν έχασαν λεπτό είναι οι Ζοάο Βίκτορ, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Άρχισαν και τελείωσαν τις πέντε αναμετρήσεις της «Μεγάλης Κυρίας». Τέταρτος στη σειρά είναι ο Ράγιος με 434 λεπτά, ακολουθεί στην πέμπτη θέση ο Ιγκιεμπόρ με 423 λεπτά και τη σχετική λίστα συμπληρώνει ο Ντουρίς με 411 λεπτά.

Αυτοί οι έξι ποδοσφαιριστές ήταν δεδομένοι επί Ρόνι Λέβι, ενώ οι πλείστοι ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι και την περασμένη σεζόν. Οι άλλοι παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στα πέντε παιχνίδια των κυανόλευκων της Αμμοχώστου είναι οι Κατσιαράβα, Μικελτάντζε και Πράνιτς. Πάντως, ο Μικελτάντζε συνεχίζει να είναι σε καλή φόρμα μιας και σκόραρε και με την Εθνική Γεωργίας κάτω των 21 χρόνων, στη νίκη της χώρας του εκτός έδρας επί της Φινλανδίας. Ο 21χρονος είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ