aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετεγγραφικές «Σειρήνες» για Κατσαράβα!

Ανόρθωση: Μετεγγραφικές «Σειρήνες» για Κατσαράβα!

Υπήρχε καπνός και σαφώς και υπάρχει και φωτιά. Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας το πρωί της Τρίτης (8/9), τις τελευταίες ώρες οι μνηστήρες για απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα… περιτριγυρίζουν και πάλι την Ανόρθωση.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες, η Πογκόν έχει στο στόχαστρο της τον Γεωργιανό επιθετικό της «Κυρίας» η οποία ενημερώθηκε ήδη για το ενδιαφέρον των Πολωνών, ενώ δεν έχει σταλεί επίσημη πρόταση για απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Η μετεγγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου κι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι μια εκκρεμότητα που κρατάει μήνες. Η πρόθεση εκφράστηκε με την πρόταση στον Εθνικό Άχνας για την απόκτηση του Μάριου Ηλία, αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης, όμως η Ανόρθωση επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση. Κι επειδή πάντα στριφογύριζε στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, οι επιπρόσθετες λύσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, βρίσκουν… ανοικτές πόρτες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πόσω μάλλον, αν εμφανιστούν αγοραστές για τον Νίκα Κατσαράβα. Μια εξέλιξη που θα βάλει τα πόδια της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης της «Κυρίας» σε μισό παπούτσι. Κι αυτό διότι στο υφιστάμενο ρόστερ, σέντερ φορ προοπτικής σε μια ομάδα που θέλει να φτάσει πρώτη στον τερματισμό, λογίζεται ο Μιχάλης Μανιάς, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και ο Δημήτρης Χριστοφή. Όλες οι υπόλοιπες δοκιμές -στα φιλικά- δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ