aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετεγγραφή σε τιμή… ευκαιρίας – Οι απολαβές του Γκαλίτσιου

Ανόρθωση: Μετεγγραφή σε τιμή… ευκαιρίας – Οι απολαβές του Γκαλίτσιου

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή της δεύτερης θητείας του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Αμέσως μετά την αρνητική απάντηση του Αντράζ Στρούνα ο Γεωργιανός προπονητής έψαξε στο «παζάρι» για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που να μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση του Γκαλίτσιου έκανε αμέσως… κλικ στον Κετσπάγια, αφού τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πρόθυμος να αποχωρήσει από το Βέλγιο, όπου θήτευσε τα τελευταία οκτώ χρόνια και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε προτάσεις και από μικρομεσαίες ομάδες της Ελλάδας έκρινε καλύτερη για το μέλλον του την προσφορά της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αρέσει στον Τιμούρ κι είναι στα υπόψη

Ο Γκαλίτσιος πήρε το αεροπλάνο, ήρθε στην Κύπρο και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης και συνομίλησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια έβαλε υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι απολαβές που θα έχει ο Ελλαδίτης αμυντικός στην Ανόρθωση μόνο υπερβολικές δεν κρίνονται. Ο πρώην των Λόκερεν και Μουσκρόν θα αμείβεται με 100.000 ευρώ ετησίως! Ο Κετσπάγια βλέπει στο πρόσωπο του Γκαλίτσιο μία αξιόπιστη επιλογή που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις, αφού στο παρελθόν έπαιξε και ως ανασταλτικός μέσος.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά τέλος άλλοι δύο από την Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ