aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετεγγραφή μόνο με ανατροπή

Ανόρθωση: Μετεγγραφή μόνο με ανατροπή

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μετεγγραφικό δώρο γενεθλίων περίμεναν οι φίλοι της Ανόρθωσης, αλλά το κεφάλαιο ενίσχυση -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- έκλεισε για την ομάδα της Αμμοχώστου. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ρομάν Μπέζους ήταν οι δύο στόχοι του Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, όμως για διαφορετικούς λόγους οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ήθελε να ακολουθήσει τη διαδρομή των Σπύρου Ρισβάνη και Άζερ Μπουσουλάτζιτς, όμως «σκόνταψε» στην άρνηση της διοίκησης του Ατρόμητου, η οποία άναψε «κόκκινο» στο αίτημα του 35χρονου άσου να μείνει ελεύθερος. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι ο Χριστοδουλόπουλος επιδίωξε και χθες να ανατρέψει τα δεδομένα, όμως εισέπραξε εκ νέου αρνητική απάντηση.

Η περίπτωση του Μπέζους ήταν εξαρχής δύσκολη, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε ουδεμία στιγμή «ζεστός» να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν άλλες 2-3 λύσεις, αλλά είτε δεν ενθουσίασαν ιδιαίτερα τον Τιμούρ Κετσπάγια είτε εγκαταλείφθηκαν καθώς θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα με την άφιξή τους στην Κύπρο.

Ως εκ τούτου μόνο εάν προκύψει μεγάλη ανατροπή είτε στην περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου είτε με άλλον παίκτη που δεν υπήρχε καν στο τραπέζι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου θα προκύψει τρίτη μετεγγραφική κίνηση για την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ