aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Μετεγγραφές τον Ιανουάριο; Ούτε καν το σκέφτεται ο Τιμούρ

Aνόρθωση: Μετεγγραφές τον Ιανουάριο; Ούτε καν το σκέφτεται ο Τιμούρ

Σε περίπου δύο μήνες ανοίγει το μετεγγραφικό παράθυρο για την χειμερινή περίοδο. Στην Ανόρθωση, επί της παρούσης, ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού τους δεν έχουν το θέμα ενίσχυσης τον Ιανουάριο και αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στην Cytavision, μετά από σχετικό ερώτημα.

«Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να μην χρειαστούμε να κάνουμε μετεγγραφή. Έχουμε παίκτες που έχουν δύο και τρία χρόνια συμβόλαιο. Δεν έφερα κάποιον που δεν τον ξέρω τους ξέρω όλους και γι’ αυτό κάναμε τουλάχιστον δύο χρόνια. Εγώ έχω δύο χρόνια και σχεδόν έχουν όλοι δύο χρόνια συμβόλαιο», ανέφερε ο Γεωργιανός προπονητής.

Σαφώς και τα όσα επεσήμανε ο 51χρονος τεχνικός δεν κλείνουν το παράθυρο ενίσχυσης τον Ιανουάριο, αφού έως τότε μπορεί τα δεδομένα να είναι διαφορετικά και οι συνθήκες να απαιτούν μετεγγραφικές προσθήκες.

Όμως, ο Κετσπάγια δηλώνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία ότι έχει ένα πλήρες ρόστερ και μάλιστα αρκετοί ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά. Βασιλακάκης, Νταουσβίλι, Κοφί, Ιωάννου, Κατσαράβα, Εγγλέζου, Χατζηβασίλης έπαιξαν ελάχιστα έως καθόλου στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο Κετσπάγια τους πιστεύει και όταν έρθει η ώρα θα τους ρίξει στη «φωτιά», αφού είναι σχεδόν όλοι δικές του επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ