aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μετά τον περίπατο μόνο ντέρμπι

Ανόρθωση: Μετά τον περίπατο μόνο ντέρμπι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πώς και πώς περιμένουν στην Ανόρθωση την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μετά την εύκολη επικράτηση επί της Πάφος FC με 3-0 εκτός έδρας και την αναρρίχησή της εκ νέου στην κορυφή, η ομάδα της Αμμοχώστου στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο επερχόμενο ντέρμπι.

Ο Σίλντενφελντ είχε ανοίξει νωρίς το σκορ στην Πάφο και ο Ράγιος με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι σφράγισε ένα εύκολο εκτός έδρας πέρασμα για τη «Μεγάλη Κυρία». Πλέον, το μεγάλο στοίχημα ακούει στο όνομα ΑΠΟΕΛ. Η πρώτη συνάντηση των δυο ομάδων για φέτος ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν κερδίσουν τους πρωταθλητές, θα φανερώσουν άλλο ένα πειστικό δείγμα για την ικανότητά τους να φτάσουν στον μεγάλο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα θα στείλουν πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και θα καταφέρουν να κρατηθούν στην κορυφή αυξάνοντας τη διαφορά από τους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ: Κούρσα για δύο, οι υποψήφιοι διαιτητές για το ντέρμπι

Το κλίμα στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι το καλύτερο δυνατό και όλοι στις τάξεις της αναγνωρίζουν ότι το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να την εκτοξεύσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Ταυτόχρονα θα δώσει τεράστια δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απώλειες από κίτρινες κάρτες είναι άκρως θετικό. Ωστόσο, προκύπτει πρόβλημα με τον Νταουσβίλι και αύριο θα διαφανεί αν θα του στερήσει τη συμμετοχή. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό.

Το σίγουρο είναι θα είναι εκτός αποστολής ο Ρενάτο Μαργκάσα που δεν προλαβαίνει. Όσο για τον Οκριασβίλι, θα αξιολογείται καθημερινά, μιας και ο τραυματισμός του για την ώρα δεν έχει ξεπεραστεί, έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ