aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μερκής, Πέδρο, Μιγκελίτο, Μακρής, Θεοδώρου και η μπίλια γυρίζει…

Ανόρθωση: Μερκής, Πέδρο, Μιγκελίτο, Μακρής, Θεοδώρου και η μπίλια γυρίζει…

Τι και αν το μετεγγραφικό πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια προνοεί προσθήκες που στον αριθμό δεν θα ξεπερνούν τα δάκτυλα του ενός χεριού ο μετεγγραφικός πυρετός στην Ανόρθωση κτύπησε ήδη «κόκκινο» από τα μέσα Μαΐου!

Η διακοπή του πρωταθλήματος έριξε πρόωρο τέλος στη σεζόν και έτσι το κεφάλαιο «προγραμματισμός» άρχισε ενωρίτερα για όλες τις ομάδες. Στην «Κυρία» τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά, αφού επικρατεί έντονη απογοήτευση και πικρία για την απόφαση του δ.σ. της ΚΟΠ να διακόψει τη σεζόν.

Παρά το γεγονός πως στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει η «ραχοκοκαλιά» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Γεωργιανός προπονητής θα προσθέσει «πινελιές» στο ρόστερ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν συνδεθεί στο ρεπορτάζ της «Κυρίας» αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μερκής, Πέδρο, Μιγκελίτο, Μακρής, Θεοδώρου είναι ονόματα ποδοσφαιριστών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αν πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, παιχνίδια ατζέντηδων ή υπαρκτό ενδιαφέρον το γνωρίζει μόνο ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Μας φτύνει η Υφήλιος. Δεν χωράει ο Μερκής στην ομάδα»

Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι πως αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η προτίμηση του Κετσπάγια στην εγχώρια «αγορά» είναι δεδομένη. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα λέμε όλα» o γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Γιάννος Κωνσταντίνου δεν έκρυψε πως οι κυανόλευκοι κοιτάζουν την κυπριακή αγορά. Δεδομένες είναι οι προσθήκες των Ελουντού και Κορέια. Απ’ εκεί και πέρα είναι δεδομένο o Τιμούρ Κετσπάγια έχει ανοικτές… κεραίες και περιμένει κατά πόσο θα προκύψουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρούν τα κριτήρια. Όμως, το να συνδέεται η μισή «αγορά» της Κύπρου με το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της Ανόρθωσης είναι κάπως… τραβηγμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ