aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Με τρεις αλλαγές η ενδεκάδα του Κετσπάγια

Με μία αναγκαστική αλλαγή και δύο για λόγους τακτικής παρατάσσει την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι της Κυριακής (21/3, 18:30) με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της «Κυρίας» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τη θέση του τραυματία Ρισβάνη πήρε ο Μπράνκο Βργκοτς, ενώ φανέλα βασικού πήραν οι Γκαλίτσιος αντί του Αμπαρτζουμιάν και Μαργκάσα αντί του Μπουσουλάτζιτς. Στην εστία θα είναι ο Λόρια, τετράδα στην άμυνα οι Γκαλίτσιος (δεξιά), Κορέια (αριστερά) με τους Κώστα Αρτυματά και Μπράνκο Βργκοτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή την τριάδα αποτελούν οι Νταουσβίλι, Μαργκάσα και Χουσμπάουερ, με τους Καλτσά (δεξιά) και Οκριασβίλι (αριστερά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Κβιλιτάια.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Χουσμπάουερ, Καλτσάς, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Τζουρ, Κορρέα, Μπουσουλάτζιτς, Πηλές, Π. Αρτυματάς, Μίχα, Μανιάς, Αμπαρτζουμιάν, Ελουντού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ