aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με τον Βάργκιτς για το «διπλό»

Ανόρθωση: Με τον Βάργκιτς για το «διπλό»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο δανεισμός του Ιβάν Βάργκιτς (φωτό κάτω) από τη Λάτσιο στην Ανόρθωση έχει ολοκληρωθεί και ο 31χρονος Κροάτης είναι από χθες και ποδοσφαιριστής της «Κυρίας», όπως ανακοίνωσε και ο σύλλογος της Αμμοχώστου. Μάλιστα η διοίκηση των κυανόλευκων «έτρεξε» όλες τις διαδικασίες και κατάφερε να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή στα μητρώα της ΚΟΠ. Έτσι, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (20:00, Cytavision Sports 1) και πιθανόν μάλιστα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια, την οριστικοποίηση της μετεγγραφής, πρώτη ανακοίνωσε η Λάτσιο από το βράδυ της Πέμπτης. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την απόκτησή του και με αυτό τον τρόπο φέρνει έναν τερματοφύλακα που την τελευταία διετία δεν έχει συμμετοχές, όμως ήταν στη Λάτσιο και δηλώνει έτοιμος να μπει και να βοηθήσει αμέσως. Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην ιταλική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα αγωνιστεί σήμερα στην Πάφο, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μέσω ανακοίνωσής της η Ανόρθωση δίνει κάποιες λεπτομέρειες για την αναμέτρηση και τονίζει ότι οι τρεις βαθμοί είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Πάντως, το κλίμα στην ομάδα μετά και το νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι στη Δόξα είναι αρκετά καλό, μιας και η νίκη έχει αποφέρει την ηρεμία και έχει δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Αν έρθει δεύτερο σερί τρίποντο θα είναι ότι καλύτερο για την «Κυρία» μιας και στη διακοπή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο, να επιστρέψουν κάποιοι που έχουν προβλήματα τραυματισμού.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν τελευταίοι θα έχουν τον χρόνο να προσαρμοστούν καλύτερα. Επομένως το παιχνίδι με την Πάφος FC είναι σημαντικό για πολλούς λόγους και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του. Το γεγονός ότι η Πάφος FC δεν έπαιξε στην πρεμιέρα είναι μειονέκτημα για την Ανόρθωση που δεν μπόρεσε να κατασκοπεύσει την αντίπαλο, πέρα από τα τελευταία φιλικά που έχει δώσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ