aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με τον Κετσπάγια δεν ξανάγινε ποτέ!

Ανόρθωση: Με τον Κετσπάγια δεν ξανάγινε ποτέ!

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Φάτσα» με μια πρωτοφανή αρνητική επίδοση υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και στις δύο θητείες βρίσκεται η Ανόρθωση. Η προσφυγική ομάδα προερχόμενη από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΛ, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος πηγαίνει στην «Αρένα» ως φιλοξενούμενη της ΑΕΚ.

Ενδεχόμενη νέα ήττα, η οποία θα είναι η τρίτη συνεχόμενη θα αποτελέσει αρνητικό ρεκόρ για τους κυανόλευκους με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο τους. Τόσο στην πρώτη θητεία του Γεωργιανού ως τεχνικός της ομάδας όσο και στη δεύτερη, ποτέ ξανά η Ανόρθωση δεν έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο σε τρεις συνεχόμενους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Αρτυματάς και μετά… χάος

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος η προσφυγική ομάδα «έσπασε» ήδη ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού ούτε καν δεύτερη σερί ήττα είχε δεχθεί επί ημερών Τιμούρ στην τεχνική ηγεσία. Κάτι που έκανε φέτος, και μάλιστα δις. Αρχικά κόντρα σε Ομόνοια (3-0) και Απόλλων (3-2), για τη 16η και 17η αγωνιστική αντίστοιχα, αλλά και στα δύο τελευταία ματς με Ολυμπιακό (2-0) και ΑΕΛ (1-2).

Παρά το ότι στην Ανόρθωση, όπως είναι φυσικό, από την στιγμή που ο στόχος του πρωταθλήματος χάθηκε, η προσοχή στρέφεται στην κατάκτηση του κυπέλλου, μια νέα αρνητική επίδοση στην ίδια σεζόν δεν θα ήταν ότι καλύτερο. Από την άλλη ωστόσο, πάνε δεκατρία χρόνια από την τελευταία κατάκτηση ενός τροπαίου από τους κυανόλευκους, και πιθανή κατάκτηση του φετινού κυπέλλου θα «σβήσει» εν μέρει τις αρνητικές επιδόσεις του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ