aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Mε το σταγονόμετρο...

Ανόρθωση: Mε το σταγονόμετρο…

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ανόρθωσης είναι το γεγονός ότι αμυντικά κάνει φοβερή δουλειά. «Πνίγει» τον αντίπαλό της και δεν τον αφήνει να κάνει εύκολα φάσεις μπροστά από την εστία του Γκιόργκι Λόρια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει δεχθεί μόλις δυο τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται σε όλες τις γραμμές με την πίεση που βάζουν όλοι. Από την επίθεση μέχρι και την άμυνα. Στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Αμμοχώστου κράτησε απαραβίαστη την εστία της, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως στα δύο παιχνίδια που δεν κέρδισε (κόντρα σε ΑΕΛ και Ομόνοια) όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ, αλλά ο αντίπαλος έκανε ελάχιστες φάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Οι σκέψεις της Ανόρθωσης για Μανθάτη, ο λόγος στον Μαρινάκη»

Η τετράδα στην άμυνα με τους Γκαλίτσιο, Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς μπροστά από τον Λόρια και οι ανασταλτικοί μέσοι Αρτυματάς-Μαργκάσα έχουν «κτίσει» ασπίδα προστασίας στην εστία της «Κυρίας» και ο Τιμούρ Κετσπάγια νιώθει δικαιωμένος από τις επιλογές του.

Διαβάστε επίσης: Αμανατίδης για Ανόρθωση: «Ήμασταν βρικόλακες, ο Κόκκαλης μας απείλησε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ