aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Ανόρθωση: Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν, όμως, ότι η «Μεγάλη Κυρία» έχει την Κυριακή στο Μακάρειο ένα ματς από αυτά που «πρέπει να νικήσει» απέναντι στον δυσκολοκατάβλητο Ολυμπιακό, ο Κετσπάγια θα προχωρήσει σε αλλαγές σήμερα. Είναι μάλιστα πιθανό να πάει στη Λευκωσία με προοπτική μείωσης της απόστασης από την κορυφή, αφού το βράδυ του Σαββάτου θα αναμετρηθούν η πρώτη Ομόνοια και η δεύτερη ΑΕΛ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο η ανάγκη για τρίποντο θα είναι ακόμα πιο επιτακτική.

Έτσι, ο Κετσπάγια άφησε εκτός αποστολής τους Γκιόργκι Λόρια, Τονρίκε Οκριασβίλι, Νίκα Κβιλιτάια, Μουρτάζ Νταουσβίλι και Μπράνκο Βργκοτς. Επίσης, στην προετοιμασία για το παιχνίδι έλαβαν μέρος οι νεαροί Χρίστος Ρώσος και Νικόλας Χατζημιτσής, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Κι αν για τον πρώτο, ο οποίος είναι τερματοφύλακας, θεωρείται δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο δεύτερος αναλόγως της εξέλιξης του ματς ίσως χρησιμοποιηθεί. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν προβλήματα και οι άλλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι διαθέσιμοι για τον σημερινό επαναληπτικό με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ