aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με Μίχα, Οκριασβίλι και Χριστοφή η ενδεκάδα του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Με Μίχα, Οκριασβίλι και Χριστοφή η ενδεκάδα του Κετσπάγια

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, παρατάσσει την Ανόρθωση ο Τιμούρ Κεσπάγια στον αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα εκτός ενδεκάδας έμειναν οι τραυματίες Ελουντού, Νταουσβίλι και o ανέτοιμος Καλτσάς (βρίσκεται στον πάγκο) με τους Μίχα, Οκριασβίλι και Χριστοφή να παίρνουν φανέλα βασικού.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια διατήρησε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Λόρια στην εστία, τετράδα στην άμυνα τους Αμπαρτζουμιάν (δεξιά), Κορέια (αριστερά) και Βργκους – Ρισβάνη κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Κ. Αρτυματάς και Μπουσουλάτζιτς σε ρόλο ανασταλτικών μέσων με τον Μίχα επιτελικό και τους Οκριασβίλι (αριστερά), Χριστοφή (δεξιά) να πλαισιώνουν από τα άκρα της επίθεσης τον προωθημένο Κβιλιτάια.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Βργκοτς, Κορέια, Κ. Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Mίχα, Οκριασβίλι, Χριστοφή, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Τζουρ, Πηλέας, Κορρέα, Καλτσάς, Π. Αρτυματάς, Μαργκάσα, Μανιάς, Χουσμπάουερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ