aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με μαχητικό DNA… και δύο θείους Ολυμπιονίκες

Ανόρθωση: Με μαχητικό DNA… και δύο θείους Ολυμπιονίκες

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Γκόικο Κάτσαρ, με τον Σέρβο μέσο να υπογράφει χθες συμβόλαιο συνεργασίας. Στη σχετική ανακοίνωση της απόκτησής του περιλαμβάνονταν και πληροφορίες για τη μέχρι σήμερα καριέρα του. Αυτό που δεν… αναφερόταν είναι ότι ο Κάτσαρ έχει στο Dna του τον πρωταθλητισμό και το μαχητικό πνεύμα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Λέβι ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε

Ο θείος του, Σλόμποταν Κάτσαρ, είναι ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία το 1980 στη Μόσχα, ενώ ένας άλλος θείος του, ο Ταντίγια Κάτσαρ, ήταν αργυρός Ολυμπιονίκης το 1976 και πάλι στην πυγμαχία. Άλλος ένας θείος του, ο Μίλαν Κάτσαρ δεν είχε ανάλογες ολυμπιακές επιτυχίες, αλλά είναι ο μάνατζερ του Γκόικο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάτι σαν τον Σιεού ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Κατσάρ

Το κεφάλαιο ενίσχυση δεν έχει κλείσει για την «Κυρία». Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα αποκτηθεί κι ένας αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ δεν αποκλείεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τα «φτερά» της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ