aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με… κρυμμένους άσους στο μανίκι ο Λέβι!

Ανόρθωση: Με… κρυμμένους άσους στο μανίκι ο Λέβι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κάπως καλύτερα είναι τα πράγματα για τον Ρόνι Λέβι όσον αφορά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει και του ντέρμπι με την ΑΕΛ. Και αυτό γιατί ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή, του μιας και δεν υπάρχουν τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Επίσης, οι παίκτες που έφθασαν στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου στην ομάδα είχαν και έχουν τον χρόνο να προσαρμοστούν και να μάθουν καλύτερα την ομάδα μέσα από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση στον Πουλλαϊδη

Όλα δείχνουν ότι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ισραηλινό τεχνικό θα είναι ο Ρικάρδο Λαβόρδε, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος. Στην καλύτερη περίπτωση, που καταφέρει και ξεκινήσει προπονήσεις εντός της βδομάδας ενδεχομένως και πάλι να μην αγωνιστεί βασικός μιας και είναι πολύ καιρό εκτός δράσης. Έτσι, επί της ουσίας, ο Λέβι δεν υπολογίζει στον Κολομβιανό για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, όμως θα βρει άλλες λύσεις, με στόχο η ομάδα του να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και μία εικόνα που αυτή τη φορά θα ικανοποιήσει τον απαιτητικό κόσμο της ομάδας και δεν θα τον προβληματίσει όπως στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Επισημοποίησε το ενδιαφέρον για τον Πηλέα και περιμένει

Οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα με την παρουσία των πλείστων διεθνών. Όσοι απουσιάζουν θα ενσωματωθούν την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται να βγάλει στο γήπεδο η Ανόρθωση είναι πάθος, θέληση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Επίσης, τακτικά ίσως χρειαστεί να προσεγγίσει διαφορετικά την αναμέτρηση σε σχέση με τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολη η πρόβλεψη

Μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα επιδιώξει να έχει τον πλήρη έλεγχο και παρά το γεγονός ότι είναι ένα ντέρμπι και στόχος είναι να έχει το πάνω χέρι από το ξεκίνημα. Στόχος της θα είναι ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι για να μπορέσει να αποβάλει το άγχος. Ακόμη όμως και να έρθει το γκολ νωρίς, θα πρέπει σίγουρα να διαχειριστεί πολύ καλύτερα τον αγώνα και να δείξει χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Έναρξη εγγραφών στον «Μικρός Φοίνικας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ