aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Με γεμάτες τσέπες στην… τιμωρία

Ανόρθωση: Με γεμάτες τσέπες στην… τιμωρία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με γεμάτες τις τσέπες θα αντιμετωπίσουν σήμερα οι παίκτες της Ανόρθωσης τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» (18:00, Cytavision Sports 1), αλλά χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο, αφού η παρουσία της στο β’ γκρουπ του πρωταθλήματος μόνο απογοήτευση προκαλεί στους φίλους της. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Στρέπελ θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται για να τιμήσουν τη βαριά φανέλα της Ανόρθωσης.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι κάτι σαν… τιμωρία για τη «Μεγάλη Κυρία», η οποία με πολύ διαφορετικούς στόχους άρχισε τη σεζόν, όμως είναι υποχρεωμένη να ζήσει και να συμβιβαστεί με τη σκληρή πραγματικότητα. Το δύσκολο έργο της όσο το δυνατόν καλύτερης παρουσίας στη συνέχεια της σεζόν πέφτει στους ώμους του Ολλανδού προπονητή.

Διαβάστε επίσης:Aνόρθωση: Ανέλαβε δράση ο Πουλλαΐδης

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, εκτός πλάνου βρίσκονται ο τραυματίας Αρτυματάς, οι τιμωρημένοι Κοφί, Στρούνα και Εγγλέζου, καθώς και οι Μικελτάντζε και Ντουγκλάο, οι οποίοι υπέπεσαν σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Αντιθέτως, ο Πράνιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Επίσης, ο Ουζόχο δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά.

Διαβάστε επίσης:«Απ’ όλες τις τιμές ο Γληόρης θα θεωρήσει καλύτερη της Ανόρθωσης»

Όσο για το πιθανό σχήμα που θα επιλέξει ο Ολλανδός προπονητής, είναι το ακόλουθο: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημητρίου, κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Ζοάο Βίκτορ, δεξιά της άμυνας ίσως δούμε τον Μπεσάτ, αριστερά τον Πράνιτς, ενώ στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Ιωάννου, Μπουφ και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κατσιαράβα, δεξιά της επίθεσης ο Στεφανέλι και αριστερά ένας εκ των Λαβόρδε και Ντούρις. Ο Στρέπελ δεν αποκλείεται να εκπλήξει με κάποια κίνησή του από τον πάγκο.

Για την Ανόρθωση, το πιο σημαντικό στη φάση που βρίσκεται είναι να παίξει με αξιοπρέπεια για τον κόσμο της, να πάρει μπόλικες νίκες και να κρατήσει την έβδομη θέση με άνεση. Μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλα κίνητρα για τον σύλλογο, αλλά θα πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν λιγότερο αρνητικά τη δύσκολη χρονιά, η οποία θα αφήσει πολλές ανοικτές πληγές σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ