aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Μαύρο δάκρυ για Μίχα, «βασιλιά», «με πονάει», «δίδαξε στην Κύπρο»

Ανόρθωση: Μαύρο δάκρυ για Μίχα, «βασιλιά», «με πονάει», «δίδαξε στην Κύπρο»

«Βασιλιά», «πρωταθλητή», «νούμερο ένα», «μάγειρα των γκολ» είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που συνοδεύουν τον Ντορ Μίχα στα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στον προσωπικό λογαριασμό του Κόμπι Μίχα, πατέρα του 28χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος επίσης διετέλεσε παίκτης της Μακάμπι, γίνεται ένας πραγματικός χαμός από το βράδυ της Τετάρτης, καθώς σήμερα (4/9) αναμένεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Φίλοι της οικογένειας Μίχα ευχαριστούν τον Ντορ για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και του εύχονται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα της καριέρας του με την Ανόρθωση. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Μακάμπι φορούσε τη φανέλα της ομάδας τα τελευταία 16 χρόνια, αφού το 2004 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα τμήματα υποδομής. Επτά χρόνια αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και… κόλλησε. Την τελευταία δεκαετία ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές και ο αγαπημένος της εξέδρας για την αφοσίωσή του.

Αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και άλλες δύο φορές πρώτος σε ασίστ. Οι πλειονότητα των οπαδών της Μακάμπι δεν φαίνεται να συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να παραχωρήσει τον Μίχα. Βέβαια, αιτία δεν ήταν το αγωνιστικό αλλά η δικαστική «περιπέτεια» που είχε για συνεύρεση με ανήλικη (μαζί με τον συμπαίκτη του Ατζίλι, που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ).

Μια ματιά στα μηνύματα των φίλων της Μακάμπι αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι οπαδοί της κορυφαίας ομάδας στη γειτονική χώρα που προπονεί ο Γιώργος Δώνης κλαίνε και μάλιστα με μαύρο δάκρυ για την αποχώρηση του Μίχα.

«Η καρδιά είναι ραγισμένη».

«Καλή επιτυχία στον Ντορ Μίχα, τον νούμερο ένα παίκτη, σε αγαπάμε».

«Μας λείπεις ήδη, καλή τύχη».

«Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι τον αφήσαμε».

«Πρωταθλητή, πήγαινε να δείξεις στην Κύπρο πως να δίνεις έτοιμα γκολ».

«Πρωταθλητή μας, καλή τύχη, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα».

«Νούμερο ένα πρωταθλητή καλή τύχη και ευχαριστούμε για τα υπέροχα χρόνια».

«Καλή επιτυχία στο βασιλιά».

«Αγαπητέ Ντορ, καθάρισε όλα τα αρνητικά πράγματα με καινούργια. Καθαρός αέρας και φιλοδοξία. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα πετύχεις. Και εδώ ξεκινά το καλό ταξίδι της καριέρας σου. Καλή τύχη φίλε».

«Με πονάει, δεν συγχωρώ και δεν ξεχνώ ποτέ τον ιδιοκτήτη Ασάφ, μιλάει περισσότερο από ένα σύμβολο. Δυστυχώς δεν είστε μαζί μας».

«Ντορ, σε αγαπάμε. Για πάντα στην καρδιά μας, είσαι κίτρινος στην ψυχή και περιμένουν την ημέρα που θα επιστρέψεις στη Μακάμπι».

«Εύχομαι αυτό να χρειαζόσουν για να ανοίξεις τα φτερά σου. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις γιατί είσαι νικητής και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σε δούμε στο Ισραήλ μόνο για το “σπίτι” σου, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

«Η καρδιά μου πονάει. Σου ευχόμαστε καλή τύχη αγαπητέ Ντορ, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Σε αγαπάμε βασιλιά μας και θέλουμε να γυρίσεις το συντομότερο δυνατό! Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ που δεν υπέγραψες σε καμία άλλη ομάδα στο Ισραήλ».

«Καλή τύχη, Ντορ. Εύχομαι να σε δούμε να πετυχαίνεις εκεί και εύχομαι να σε δούμε σύντομα να επιστρέφεις κοντά μας».

«Καλή τύχη Ντορ, το λέω με μεγάλο πόνο. Τι να κάνεις όταν υπάρχει μια παραληρηματική διοίκηση στη Μακάμπι πρέπει να υποφέρεις και να το αντιμετωπίσεις αυτό».

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που συμφωνούν και μάλιστα δεν συγχωρούν στον Μίχα την συνεύρεση του με ανήλικα κορίτσια. «Προσπάθησε να μην τα βάζεις με τα κορίτσια στην Κύπρο» και «απλά μην πας στην Αγία Νάπα», ήταν τα σχόλιά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ