aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Mαύρη» ημέρα με πρώτο υπεύθυνο τον Τιμούρ…

Ανόρθωση: «Mαύρη» ημέρα με πρώτο υπεύθυνο τον Τιμούρ…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Ανόρθωσης αλλά ούτε και ο πιο μεγάλος εχθρός της, δεν θα πίστευε πως οι κυανόλευκοι μπορούσαν να χάσουν με 5-0 από τον Εθνικό Άχνας. Κι όμως…

Η Ανόρθωση δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, ή μάλλον καλύτερα παρουσιάστηκε το… φάντασμά της. Λες και δεν έχει στόχους και ούτε πως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη θα είχε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στο +8, ενώ θα διατηρούσε το +4 από την Ομόνοια, μία βδομάδα πριν το ντέρμπι της Λευκωσίας. Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ ήταν άνευροι, χωρίς πάθος και δεν είχαν καμιά δικαιολογία για τέτοια εικόνα. Έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο, απογοήτευσαν τον κόσμο τους και «ρεζίλεψαν» την ιστορία της ομάδας τους.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Το παραδέχθηκε και ο Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου, καθώς ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη για την αποκαρδιωτική ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό.

«Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος σαν προπονητής. Κάναμε αυτή την προσπάθεια για επτά μήνες και για ένα παιχνίδι δεν διαγράφουμε ότι έγινε. Είμαστε απογοητευμένοι και από την ήττα και από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Είμαι υπεύθυνος…», τόνισε ο Γεωργιάνος κληθείς να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας του. Και σαφώς ο Κετσπάγια φέρει ευθύνη για ότι έγινε στο Δασάκι. Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε αδιάβαστη απέναντι στον Εθνικό, αφού έδωσε χώρο και την πλήρωσε εξαιτίας των ταχύτατων μεσοεπιθετικών της προσφυγικής ομάδας, ενώ η έμπνευση του Γεωργιανού να παρατάξει στην ίδια ενδεκάδα Ανανίτζε – Ράγιος χωρίς δεύτερο ανασταλτικό μέσο δίπλα στον Νταουσβίλι αποδείχθηκε καταστροφική, αφού η «Κυρία» ήταν ευάλωτη στα μετόπισθεν.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Υπεύθυνος εγώ, αναλαμβάνω την ευθύνη, χρειαζόμασταν χαστούκι»

Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η αντίδραση. Η Ανόρθωση βρίσκεται ακόμη στην πρώτη θέση και χρειάζεται να δείξει χαρακτήρα μετά από μία τέτοια βαριά και ασήκωτη ήττα. Οι κυανόλυεκοι σε τρεις μέρες πρέπει να ανασυνταχθούν και να πάνε στο «Αμμόχωστος», να ανατρέψουν το 1-1 (ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος») με σκοπό να περάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε τα σύννεφα πάνω από το «Αντώνης Καρράς» αναμένεται να… έχουν έντονο μαύρο χρώμα για τα καλά.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες: Σε κατάσταση σοκ ο Κετσπάγια μετά την 5άρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ