aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Μαγνήτης» οι νεοφερμένοι

Ανόρθωση: «Μαγνήτης» οι νεοφερμένοι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σήμερα, στις 19:00, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην παρουσία του κόσμου της ομάδας. Θα είναι ανοικτή η δυτική και η νότια εξέδρα για τους φίλους της «Κυρίας», ενώ θα υπάρχει είσοδος 10 ευρώ.

Η διοίκηση έχει ανάγκη από ρευστό και από τη στιγμή που δεν θα έχει τη δυνατότητα να γεμίσει το ταμείο της στα δύο πρώτα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς αφού θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, είναι η μοναδική ευκαιρία για να πάρει μικρή ανάσα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντουρίς τους έχει «ζεστάνει»

Νέα πρόσωπα για τον κόσμο θα είναι οι Μάριο Φελγκουέιρας, Νικόλας Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μπέκα Μικελτάντζε και Νίκα Κατσαράβα οι οποίοι αποτελούν πόλο έλξης, όπως επίσης και ο Μίχαλ Ντουρίς που πλέον συνεχίζει στην Ανόρθωση ως δικός της ποδοσφαιριστής και όχι ως δανεικός.

Φέτος η Ανόρθωση θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Στόχος είναι αρχικά μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και ακολούθως να είναι ανταγωνιστική και ικανή να «χτυπήσει» τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ