aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση – Λέβι: Τα βρίσκουν κοντά στις 200.000 ευρώ

Ανόρθωση – Λέβι: Τα βρίσκουν κοντά στις 200.000 ευρώ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα στον Χρίστο Πουλλαΐδη και τον Ρόνι Λέβι για να βρεθεί μία λύση στα όσα του οφείλει η ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει καταθέσει προσφυγή στη FIFA μιας και έχει να παίρνει συνολικά 405.000 ευρώ, όπως προνοούσε το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή. Δείχνει, όμως, πρόθυμος να συνεργαστεί και να αποζημιωθεί με αρκετά λιγότερα χρήματα. Η Ανόρθωση τού κατέθεσε πρόταση με την οποία θα πάρει ουσιαστικά τα χρήματα που θα έπαιρνε αν ήταν προπονητής της ομάδας μέχρι σήμερα, συν ένα μικρό ποσό. Δηλαδή το συνολικό ποσό της αποζημίωσής του, στο τέλος της ημέρας, αναμένεται να είναι γύρω στα 200.000 ευρώ και θα είναι σε δόσεις. Οι δυο πλευρές είναι σε συνεχή επαφή, έγινε μία αντιπρόταση από τον ίδιο, η διαφορά δεν είναι μεγάλη και είναι εφικτό να υπάρξει συμφωνία. Ο Λέβι έφυγε από την Κύπρο, οι επαφές θα συνεχιστούν και μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία, θα επιστρέψει στο νησί για να βάλει την υπογραφή του.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Στρούνα, η Ανόρθωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σλοβένο αμυντικό, γίνονται διαπραγματεύσεις και σύντομα αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση. Η «Κυρία» έχει καταθέσει πρόταση διετούς διάρκειας με αρκετά μειωμένες απολαβές, με τον ίδιο να είναι θετικός και να σκέφτεται σοβαρά να πει το ναι. Αυτό που τον προβληματίζει είναι ότι η μείωση στις απολαβές του είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να επανέλθει με αντιπρόταση ζητώντας κάτι περισσότερο. Αν οι δυο πλευρές τα βρουν, αυτό θα κάνει και τον Κετσπάγια να χαμογελάσει μιας και θέλει την παραμονή του Σλοβένου αμυντικού, αφού τον θεωρεί σημαντικό και αναγκαίο.

Απ’ εκεί και πέρα στο κεφάλαιο ανανεώσεων, όπως γράψαμε και χθες, «παίζει» το σενάριο να κληθεί ο Πράνιτς για να συζητήσει με τη διοίκηση. Για την ώρα αυτό δεν έγινε και όλα είναι ανοικτά.

Ένα άλλο θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τους κυανόλευκους είναι οι οφειλές προς την Όρενμπουργκ, όπου δεν υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη. Το θέμα το χειρίζεται ο Γεωργιανός μάνατζερ Μαμούκα στον οποίο οφείλονται και 400.000 ευρώ. Άλλωστε μόνο αυτός μπορεί να βγάλει άκρη με τους Ρώσους, οι οποίοι είναι δύσκολοι στις διαπραγματεύσεις, μιας και εμπλέκονται πολλά άτομα και είναι μία χρονοβόρος διαδικασία ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ