aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση-Λέβι: Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος…

Ανόρθωση-Λέβι: Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι λογικό να προκύπτει το ερώτημα αν όντως συζήτησαν οι Ρόνι Λέβι και η διοίκηση της Ανόρθωσης για το ενδεχόμενο επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας πέραν από τον Μάιο του 2018; Από τη μια, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Ισραηλινός λέει ότι δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση ακόμη, ενώ ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή τόνισε πως έγινε μία πρώτη επαφή.

Πιθανόν ο Ισραηλινός τεχνικός να περιμένει επίσημη πρόταση από τη διοίκηση της «Κυρίας» για να θεωρεί ότι υπάρχουν επαφές. Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην οικογένεια της Ανόρθωσης επιθυμούν την παραμονή του, ασχέτως πού θα τερματίσει η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του ο Λέβι ανέφερε για το πρωτάθλημα και αν μπορεί να το κερδίσει η Ανόρθωση: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν ομάδες που παλεύουν μαζί για χρόνια και η μάχη είναι σκληρή. Εμείς έχουμε ομάδα από την αρχή, αλλάξαμε ολόκληρη την ομάδα».

Κληθείς να σχολιάσει αν του αρέσει η Κύπρος ή αν του λείπει το Ισραήλ, είπε: «Πρώτα απ’ όλα, μου λείπει το Ισραήλ και έρχομαι πολύ συχνά… είμαι μέλος του ισραηλινού ποδοσφαίρου. Εδώ, τρεις ή τέσσερις ομάδες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Απόλλων, ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ και εμείς, είμαστε πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση για το μέλλον μου».

Υπενθυμίζουμε ότι από την πλευρά τους, άνθρωποι της Ανόρθωσης, τονίζουν πως έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον Ρόνι Λέβι, ώστε η διοίκηση της «Κυρίας» να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πως ακόμη  δεν ήλθε το κατάλληλο τάιμινγκ για να εισέλθει στα βαθιά η διαπραγμάτευση με τον Ισραηλινό κόουτς. Δεν θα αργήσουν λοιπόν να προκύψουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, επί του θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ