aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κυρία» που δεν… σήκωνε κουβέντα

Ανόρθωση: «Κυρία» που δεν… σήκωνε κουβέντα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απολαυστική από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή Ανόρθωση. Κέρδισε εύκολα με 2-0 την απαιτητική Πάφος FC, η οποία όμως μόνο ως τέτοια δεν παρουσιάστηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η «Μεγάλη Κυρία» κυριάρχησε από το πρώτο ώς και το τελευταίο λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη φιλοξενούμενη.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες φίλους της γηπεδούχου, κατάφερε να παρατάξει μαεστρικά την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε μία κλασσική φάση δεν έβγαλε στο ματς η Πάφος FC, ενώ η Ανόρθωση είχε τον πλήρη έλεγχο.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Οι αλλαγές μας βελτιώνουν και αυτό με ικανοποιεί»

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ράγιος, ο οποίος στο 32’ βρήκε με εκτέλεση φάουλ τον Σίλντενφελντ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά. Πρωταγωνιστής και στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης ο Ισπανός, μιας και με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 48’  διαμόρφωσε το 2-0. Εξαιρετικοί επίσης οι Μαργκάσα και Αρτυματάς στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Οκριασβίλι σε κάποιες στιγμές στο πρώτο μέρος ήταν απολαυστικός.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική διαχείριση της αναμέτρησης και τώρα περιμένουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά από αυτή την εμφάνιση και αυτό είναι το… όπλο της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ