aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κυνηγώντας παραμονή στην κορυφή και σπιτικό… αλάνθαστο!

Ανόρθωση: Κυνηγώντας παραμονή στην κορυφή και σπιτικό… αλάνθαστο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της Ανόρθωσης ήταν και οι καλύτερές της στην τρέχουσα περίοδο. Αγωνιστική με αγωνιστική η «Κυρία» γίνεται ολοένα και πιο ελκυστική, πιο εντυπωσιακή.

Στα τελευταία δυο παιχνίδια ο Κετσπάγια χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα και αν ο Οκριασβίλι μπορεί να αρχίσει το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια δεν αποκλείεται να το κάνει για τρίτο σερί ματς. Κάτι που δεν συνηθίζει, αλλά όταν βλέπεις ότι η ομάδα «ρολάρει» τόσο καλά, δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι και ταυτόχρονα η Ανόρθωση είναι δημιουργική και σκοράρει, τότε γιατί να αλλάξει πολλά ο Κετσπάγια;

Αυτό που περιμένουν άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Οκριασβίλι. Από τη στιγμή, όμως, που έχασε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας, ακόμη και σήμερα να προπονηθεί κανονικά ίσως να μην είναι στο αρχικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο, αν και εφόσον μπορεί να βοηθήσει έστω ως αλλαγή.

Ο Κετσπάγια δεν θα αλλάξει σχηματισμό. Θα πάει σε ένα 4-3-3 με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Κροάτες Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στην μεσαία γραμμή πολύ δύσκολα θα δούμε κάποια διαφοροποίηση. Αρτυματάς, Μαργκάσα και Ράγιος με τα παιχνίδια που έκαναν τις προηγούμενες αγωνιστικές είναι λες και έχουν πάρει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι. Στα άκρα της επίθεσης θα κινείται ο Καλτσάς και ένας εκ των Οκριασβίλι ή Μανθάτη. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης τη θέση διεκδικούν Σαντίκ και Ντούρις με τον πρώτο ίσως να έχει μικρό προβάδισμα.

Για την Ανόρθωση ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Να πετύχει την τέταρτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, να διατηρήσει το αλάνθαστο στην έδρα της και συνάμα να σκαρφαλώσει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα κίνητρα που υπάρχουν είναι πολλά, η δίψα τεράστια και ο κόσμος θα είναι εκεί για να αποτελέσει το στήριγμα των παικτών του Κετσπάγια για να έρθει άλλη μία επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ