aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση - Κτηματική: 100 άτομα από €1.000 + €50.000 από την Cablenet

Ανόρθωση – Κτηματική: 100 άτομα από €1.000 + €50.000 από την Cablenet

To πράσινο φως στην συμφωνία διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας και την μεταβίβαση του 21% από το σύλλογο στον Χρίστο Πουλλαΐδη, άναψε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Ανόρθωσης.

Η εποχή Χρίστου Πουλλαΐδη άρχισε και επίσημα καθώς καθίσταται ξανά μεγαλομέτοχος της εταιρείας. Στη Γενική Συνέλευση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ψήφισαν 114 μέλη, τέσσερις έδωσαν αρνητική ψήφο και δύο απείχαν.

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν υπέκυψε στις πιέσεις να αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει κοντά και θα συμβάλει στην προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση.

Η Γενική Συνέλευση διόρισε τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα ως υπεύθυνο να υλοποιήσει το πλάνο για εξόφληση του χρέους της Κτηματικής Εταιρείας (είναι ο ο διοκτήτης του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος»), το οποίο είναι περίπου στο 1,200.000 ευρώ. Στόχος είναι να εξευρεθούν 100 άτομα (ο Χατζηπαντέλας έχει ήδη βρει τα 50 άτομα), τα οποία θα πληρώνουν 1000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ποσό 50,000 ευρώ θα προέρχεται από την συμφωνία με την Cablenet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έτσι ώστε να εξοφληθεί το «κόκκινο» δάνειο της Κτηματικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ