aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κρίσιμη βδομάδα για… το παζλ των ανανεώσεων

Ανόρθωση: Κρίσιμη βδομάδα για… το παζλ των ανανεώσεων

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα ανανέωσης του Στρούνα στην Ανόρθωση. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχουν επαφές για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας για δυο ακόμη χρόνια. Ο Σλοβένος θέλει να παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αν η «Κυρία» αποδεχθεί την αντιπρόταση του Στρούνα, οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της βδομάδας, με τις πιθανότητες να υπάρξει στο τέλος συμφωνία να είναι περισσότερες τη δεδομένη στιγμή, μιας και η διοίκηση φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι περισσότερο σε σχέση με την αρχική της πρόταση στον Στρούνα. Όπως είναι γνωστό η διοίκηση των κυανόλευκων πρότεινε σημαντική μείωση απολαβών για να του προσφέρει διετές συμβόλαιο και ο Σλοβένος αμυντικός έκανε την αντιπρότασή του.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Ούτε τον θέλει ο Κετσπάγια, ούτε είναι «ζεστός» για παραμονή

Ένα άλλο κομμάτι του παζλ των ανανεώσεων έχει να κάνει με τον Δημήτρη Δημητρίου. Μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, όμως στόχος της Ανόρθωσης είναι να τον «δέσει» για πολλά ακόμη χρόνια, όπως έπραξε με τον Μιχάλη Ιωάννου. Άλλωστε, όσο έπαιξε φέτος έδειξε ότι έχει τα προσόντα να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ τα επόμενα χρόνια. Έτσι, θα του κατατεθεί σύντομα πρόταση επέκτασης συμβολαίου με αυξημένες απολαβές.

Είναι γνωστή και η πρόθεση για παραμονή του Φύτου Κυριάκου, ενώ η περίπτωση Μπεσάτ είναι διαφορετική. Ο Γάλλος έχει όρο στο συμβόλαιό του γι’ αυτόματη ανανέωση σε περίπτωση που συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μη χάσει κανένα παιχνίδι απ’ αυτά που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πράγμα που δύσκολα θα γίνει από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόθεση να μείνει και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Απομακρύνεται από την Ανόρθωση ο Πράνιτς

Όσον αφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες με τον Ρόνι Λέβι αναμένεται και αυτό το θέμα να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Μπορεί να υπάρχει μία διαφορά στην αποζημίωση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να γεφυρωθεί. Σχετικά με την περίπτωση Όρενμπουργκ δεν υπάρχει κάτι νεότερο στις επαφές που γίνονται, αφού και οι Ρώσοι είναι δύσκολοι στην επικοινωνία και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Στα μετεγγραφικά ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει να έχει επαφές και να είναι στο ψάξιμο. Έχει ήδη συμφωνήσει με τους Οκριασβίλι και Ναβαλόφσκι, ενώ υπάρχουν επαφές με τερματοφύλακα, βασικό κεντρικό αμυντικό και κάποιες άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται. Πρόθεση άλλωστε του Κετσπάγια είναι αυτοί που θα ενισχύσουν την ομάδα να είναι ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έχει εικόνα για την αξία τους, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρίσκο αποτυχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ