aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κρίνεται το μέλλον τους…

Ανόρθωση: Κρίνεται το μέλλον τους…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έντονα δυσαρεστημένος από την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Αντρέας Παντελή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» και αναμένεται εντός των ημερών να τους καλέσει σε συνάντηση. Κάποια πράγματα που διαπίστωσε ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας», δεν του αρέσουν καθόλου και είναι διατεθειμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο για το καλό της ομάδας.

Ένας με δύο ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ δεν ικανοποιούν καθόλου με την απόδοσή τους και στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν εντός της εβδομάδας τα πάντα είναι πιθανά για το μέλλον τους. Στόχος είναι σιγά-σιγά να μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, όπου η Ανόρθωση θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική, ποιοτική αλλά και γεμάτη όσον αφορά στις επιλογές στο ρόστερ. Έχοντας αυτό ως οδηγό, διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε καθημερινή επαφή.

Ο Λέβι διαπίστωσε από καιρό τις αδυναμίες στο ρόστερ και παρά τις προσθήκες του Ιανουαρίου, που σε γενικές γραμμές κρίνονται επιτυχημένες, χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά το καλοκαίρι στον προγραμματισμό για να φθάσει η Ανόρθωση στα επίπεδα που πρέπει και που την θέλει ο κόσμος της. Στόχος είναι πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας το ρόστερ να είναι κατά 80-90% περίπου συμπληρωμένο. Κάποιες κινήσεις δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό, όλα περιστρέφονται γύρω από το κύπελλο. Εκεί είναι που θα χτυπήσει ρέστα η Ανόρθωση, με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Αν το πετύχει, τότε θα έχει μεγαλύτερη άνεση στο οικονομικό. Χρειάζεται να γίνουν μία-δυο κινήσεις ουσιαστικές και ποιοτικές, οι οποίες θα «ζεστάνουν» για τα καλά τον κόσμο και θα του επιτρέψουν να πεισθεί μια και καλή ότι όντως κάτι αλλάζει και κάτι καλό θα χτιστεί. Για την ώρα το βλέμμα επικεντρώνεται στη συνάντηση που θα έχει ο Παντελή με κάποιους ποδοσφαιριστές και ίσως κριθεί το μέλλον τους στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ