aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Kοντά στην 5η μετεγγραφή ο Τιμούρ!

Ανόρθωση: Kοντά στην 5η μετεγγραφή ο Τιμούρ!

Βάζει το ένα μετά το άλλο τα κομμάτια του παζλ στο κτίσιμο της νέας Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός πάτησε «γκάζι» για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της «Κυρίας» και στόχος είναι οι περισσότερες, αν όχι όλες, κινήσεις να γίνουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ήδη η ομάδα της Αμμοχώστου έχει συμφωνήσει με τους Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (κεντρικός αμυντικός), Βασιλακάκη (μέσος), Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός), ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και οι επαφές με τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

Μετά την αρνητική τροπή στο θέμα Στρούνα, ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης κοίταξε στο «παζάρι» για δεξιό μπακ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Η περίπτωση του Γκαλίτσιου κρίθηκε ενδιαφέρουσα αφού ο 51χρονος προπονητής τον γνωρίζει άριστα από την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος από την Μουσκρόν και μετά από οκτώ σεζόν θέλει να φύγει από το Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στην χώρα της «τουλίπας», ο λόγος που επιλέχθηκε

Στην Μουσκρόν ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός μέτρησε 24 συμμετοχές την τελευταία διετία, ενώ προηγουμένως έπαιξε για πεντέμισι αγωνιστικές περιόδους στην Λόκερεν, καταγράφοντας 156 εμφανίσεις και δύο γκολ. Οι επαφές μεταξύ Ανόρθωσης – Γκαλίτσιου είναι σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται πως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Βελγίου (απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές), ο Ελλαδίτης θα βρεθεί στην Κύπρο για υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ