aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κόκκινο πανί» ο Δημητρίου!

Ανόρθωση: «Κόκκινο πανί» ο Δημητρίου!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει να είναι η Ανόρθωση τις τελευταίες ώρες και ειδικά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Αφορμή είναι φυσικά η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου και των συνεργατών του, αφού εκ μέρους των κυανόλευκων υποστηρίζεται ότι δεν δόθηκαν δυο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ σταμάτησαν τρεις φορές τον Καλτσά για υπόδειξη οφσάιντ, ενώ ήταν καλυμμένος!

Όλα αυτά σε συνδυασμό και με κάποιες φάσεις, πεντακάθαρες για κίτρινη κάρτα για τους αντιπάλους, έχουν αναγκάσει την επίσημη Ανόρθωση να σχολιάσει τη διαιτησία και επί της ουσίας να αφήσει στην άκρη την προσπάθεια που έκανε για στήριξη των Κύπριων διαιτητών. Μάλιστα, είχαμε και αντιπαραθέσεις μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών με τον Σάββα Πηλακούτα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ως Ανόρθωση θεωρούμε απαράδεκτο ο ΑΠΟΕΛ και ο Πετεβίνος να κάνουν υποδείξεις στην ομάδα μας πώς θα συμπεριφερθούμε. Κρίνεται από εμάς το πώς θα αντιδράσουμε και όχι από τον Πετεβίνο. Μετά από τέτοια διαιτησία οφείλει ο εκπρόσωπος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, να μην είναι προκλητικός και να μην παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου. Η διοίκηση θα πάρει τα μέτρα της για να μην επαναληφθούν παρόμοιες διαιτησίες».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στο τέλος είχε Άγιο, αλλά όχι Βασίλη (Δημητρίου)

Πλέον αναμένονται οι επόμενες ενέργειες της διοίκησης. Γίνονται σοβαρές σκέψεις να καταγγελθεί ο Βασίλης Δημητρίου που είναι ανεπιθύμητος μετά και τη διαιτησία του ντέρμπι, όπως και οι υπόλοιποι διαιτητές της αναμέτρησης. Απ’ την άλλη υπάρχει και η πεποίθηση ότι ακόμη και να καταγγελθεί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον χώρο της διαιτησίας. Μέχρι χθες αργά το απόγευμα δεν είχε παρθεί απόφαση αν θα προχωρήσει η διοίκηση σε καταγγελία. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό μιας και η διοίκηση θέλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προστατεύσει την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Σωφρόνης… συνέτριψε Κετσπάγια και Μπεργκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ