aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κοίταξε Πειραιά ο Κετσπάγια για φορ

Ανόρθωση: Κοίταξε Πειραιά ο Κετσπάγια για φορ

Προ ημερών η Λεχ Πόζναν κτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού Πειραιώς για να αποκτήσει τον Ούγκο Κάιπερς, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους ερυθρόλευκους. Με τι καθεστώς ήθελε να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό των πρωταθλητών Ελλάδος; Δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς το ερχόμενο Καλοκαίρι (2021). Όταν άκουσαν το «όχι» από τον Πειραιά οι Πολωνοί «ταξίδεψαν» λίγο πιο μακριά και ήρθαν στην Κύπρο καταθέτοντας ακριβώς την ίδια προσφορά στην Ανόρθωση για τον Νίκα Κατσαράβα.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και ο Γεωργιανός επιθετικός είναι ήδη στην Πολωνία για τα διαδικαστικά. Στο ψάξιμο για επιθετικό δεν είναι πλέον η Λεχ Πόζναν, αλλά η Ανόρθωση. Μάλιστα, ο χρόνος πιέζει αφού την ερχόμενη Τρίτη (15/9) εκπνέει το μετεγγραφικό «παράθυρο».

Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έκαναν θετική εντύπωση στον Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ο στόχος της Λεχ Πόζναν. Ο Ούγκο Κάιπερς. Ο 22χρονος επιθετικός μετά από 22 ματς και πέντε γκολ στη Γαλλία και την Ligue 2 με τη φανέλα της Αζαξιό επέστρεψε στο Ρέντη, ακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού και λέγεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς σε πρώτη φάση να μην τον βάζει στη λίστα με τους «κομμένους».

Διαβάστε επίσης: Ξανανοίγει τα… δεφτέρια του ο Τιμούρ, οι Γεωργιανοί έγραφαν για τον Κβιλιτάια

Μάλιστα, κάποιοι πιο αισιόδοξοι προβλέπουν ότι δεν αποκλείεται ο προπονητής του Ολυμπιακού να τον κρατήσει στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η περίπτωση του Κάιπερς ενδιαφέρει την Ανόρθωση, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή Καταλόγου Β’, όμως για να υπάρξει πρόσφορο έδαφος θα πρέπει να ανάψει «πράσινο» φως ο Πέδρο Μαρτίνς και εξ όσων φαίνεται ο Πορτογάλος δεν δείχνει να βιάζεται για τις οριστικές του αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ