aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κοίτα που ήσουν και που είσαι… 

Ανόρθωση: Κοίτα που ήσουν και που είσαι… 

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι διαφορές τις περσινής με τη φετινή Ανόρθωση είναι τεράστιες. Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς από τα στατιστικά στοιχεία. Πέρσι η Ανόρθωση στις 13 πρώτες αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 20 βαθμούς, ενώ φέτος έφθασε τους 30. Γεγονός που φανερώνει τεράστια αύξηση του 33% και που είναι αυτή που της δίνει αέρα… κορυφής.

Επίσης, πέρσι τα Χριστούγεννα ήταν στο -9 από την κορυφή, ενώ φέτος στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στο -1, αν κερδίσει σήμερα η Ομόνοια την ΑΕΚ. Τα στατιστικά πολλές φορές δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Στην περίπτωση, όμως, της φετινής Ανόρθωσης, αποτυπώνουν τη μεγάλη πραγματικότητα. Η υγεία που βγάζει η ομάδα φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Απέναντι στο Παραλίμνι οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια έδειξαν να αφήνουν για τα καλά πίσω τους την ήττα από τον Απόλλωνα και δεν επηρεάστηκαν καθόλου, βγάζοντας εξαιρετική εικόνα, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο που έκαναν ό,τι ήθελαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ