aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κωδικός «Ντένις Πόποβιτς»!

Ανόρθωση: Κωδικός «Ντένις Πόποβιτς»!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει τον Ντένις Πόποβιτς, ο Πόποβιτς δεν θα έλεγε όχι να συνεργαστεί και πάλι με τον Κέτσπάγια, αλλά εφόσον η «παντρειά» δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους, η υπομονή είναι ο… καλύτερος σύμβουλος. Εμμέσως επιβεβαιώνεται ότι ο Σλοβένος διεθνής είναι ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος για την Ανόρθωση στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά απ’ εκεί και πέρα, βήμα σημειωτόν. Κετσπάγια και Πόποβιτς συνεργάστηκαν για ένα μικρό διάστημα στην Όρενμπουργκ και υπάρχει αλληλοεκτίμηση.

Στην παρούσα φάση, το κυρίως ζητούμενο είναι ο Πόποβιτς να απελευθερωθεί από το μακροχρόνιο συμβόλαιο που έχει με τη Ζυρίχη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια (μέχρι το τέλος του 2022), οπόταν το «σπάσιμό» του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Πόσο μάλιστα όταν οι Ελβετοί είχαν επενδύσει πάνω του, ως μια έμπειρη και ποιοτική προσθήκη στη μεσαία γραμμή για το βήμα παραπάνω και ο ίδιος δεν είπε όχι σε ένα συμβόλαιο με ψηλές απολαβές στην πόλη που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο.

Τα ευχάριστα, στην προσπάθεια της «Κυρίας» να αποκτήσει τον Ντένις Πόποβιτς έρχονται από τον πρόεδρο της Ζυρίχης, τον Ντσίλο Κανέπα: «Ο Πόποβιτς δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Ίσως ο ίδιος να υποτίμησε το ελβετικό πρωτάθλημα, ενώ συμμετέχει σε μια ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Κανέπα, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διετέλεσε επί σειρά ετών, ως διευθυντικό στέλεχος σε κορυφαία πολυεθνική εταιρεία ορκωτών λογιστών. Οπόταν και από οικονομικές συμφωνίες γνωρίζει και από διαπραγματεύσεις. Είναι θετικό, επίσης, ότι η Ζυρίχη απέκτησε τον Πόποβιτς ως ελεύθερο και το κύριο ζητούμενο είναι πως θα αποδεσμευθεί από το ψηλό του συμβόλαιο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, λοιπόν, η Ζυρίχη δεν είναι ψηλό εμπόδιο, οπόταν η μπάλα πάει και πάλι στα πόδια του Σλοβένου διεθνούς.

Κι εδώ αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Ο ατζέντης του, ένας πρώην συμπαίκτης του, προ επταετίας στην Κόπερ, ο Ρομέο Φιλίποβιτς, ισχυρίζεται ότι τρεις ή τέσσερις ομάδες της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τον Ντένις Πόποβιτς. «Όλα είναι πιθανά, τώρα υπάρχουν τρία ή τέσσερα κλαμπ από τη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Πόποβιτς τον Ιανουάριο. Είμαι σε επαφή με αυτές τις ομάδες, θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στη ρώσικη ιστοσελίδα «sport24.ru». Όλα αυτά, βέβαια, ενδεχομένως να εντάσσονται και στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τον πελάτη του. Ο Ρομέο Φιλίποβιτς γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο Πόποβιτς αρέσει στον Κετσπάγια, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός του είχε κτυπήσει την… πόρτα και το καλοκαίρι. Προ εξαμήνου δεν προέκυψε «γάμος», αφού ο Σλοβένος διεθνής προτίμησε τα ελβετικά φράγκα της Ζυρίχης. Τώρα, όμως, ίσως να είναι διαφορετικά τα δεδομένα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ