aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κλειστός» ο Αντωνιάδης - Κοντά και στον Κάσια

Ανόρθωση: «Κλειστός» ο Αντωνιάδης – Κοντά και στον Κάσια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Τρέχει» ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση και είναι θέμα χρόνου να προκύψουν οι πρώτες μετεγγραφικές ανακοινώσεις. Η πρώτη μετεγγραφή που αναμένεται να «σκάσει» στην ομάδα της Αμμοχώστου ενδέχεται να είναι αυτή του Μάριου Αντωνιάδη. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Αμμοχώστου και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θα ανταμώσει και πάλι με τον Τιμούρ Κετσπάγια αφού συνεργάστηκαν παλαιότερα στον ΑΠΟΕΛ, με τον Γεωργιανό τεχνικό να καθιερώνει ως βασικό τον 31χρονο αμυντικό. Ο Αντωνιάδης μπορεί να καλύψει θέση στα στόπερ αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια τον χρησιμοποίησε και ως μέσο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν την Ανόρθωση να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Γκουράμ Κάσια, τον Γεωργιανό διεθνή στόπερ. Αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του, θα δρομολογηθούν εξελίξεις και εκτός απροόπτου η Ανόρθωση θα τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Δημήτρη Χριστοφή. Η πλευρά της Ανόρθωσης θα του καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με μειωμένες απολαβές και η μπάλα θα είναι στα πόδια του.

Εξάλλου, οριστικοποιήθηκε και από την ΟΥΕΦΑ η συμμετοχή της Ανόρθωσης, αντί στο Κόνφερενς Λιγκ, στο Γιουρόπα Λιγκ. Η κυπελλούχος Κύπρου θα αρχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της από τον 3ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Οι αγώνες της θα γίνουν στις 5 και 12 Αυγούστου, ενώ θα μάθει αντίπαλο στις 19 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ