aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Kλείνει ο Μαργκάσα, υπογράφει και ο Βασιλακάκης

Ανόρθωση: Kλείνει ο Μαργκάσα, υπογράφει και ο Βασιλακάκης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίκτης της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα αναμένεται να γίνει σήμερα ο Θεόδωρος Βασιλακάκης. Ο 31χρονος μέσος βρίσκεται από χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του και να βγάλει τις πρώτες του φωτογραφίες ως ποδοσφαιριστής της «Κυρίας». Ο Βασιλακάκης θα αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση επί εποχής Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ σύντομα θα κλείσουν και τυπικά οι Οκριασβίλι, Βγκορτς και Λόρια. Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή όπως φαίνεται είναι ένα θέμα το οποίο θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο σύντομα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Οι όροι της συμφωνίας μεταξύ Ανόρθωσης – Όρενμπουργκ, Μαμούκα και Κόκα

Η πρόθεση απόκτησης του Ρενάτο Μαργκάσα από τη Νέα Σαλαμίνα, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 50.000 ευρώ, είναι δεδομένη και εντός της βδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο κυπροποιημένος Πορτογάλος θα είναι διετούς διάρκειας και εντός των ημερών θα τελειώσει η μετεγγραφή. Ταυτόχρονα, στην «Κυρία» δεν έχουν παρατήσει την περίπτωση Κωστάκη Αρτυματά, μιας και φαίνεται να παραμένει το όνομά του στο προσκήνιο. Την ίδια ώρα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον διεθνή μέσο και τα πράγματα δεν αναμένεται σε αυτή την περίπτωση να τελειώσουν σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζει το πολυεργαλείο με ένα χρόνο καθυστέρηση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ