aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Κλειδώνει» στην ενδεκάδα ο Κετσπάγια με ένα ερωτηματικό

Ανόρθωση: «Κλειδώνει» στην ενδεκάδα ο Κετσπάγια με ένα ερωτηματικό

Την πρόκρισή της σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια θα διεκδικήσει στις δύο αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση. Η «Κυρία» θέλει να βάλει τέλος στην «ξηρασία» 13 χρόνων από τους τίτλους κατακτώντας το Κύπελλο για 11η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από το 2007!

Το μέλλον της συνεργασίας με τον Τιμούρ Κετσπάγια έχει διχάσει τον κόσμο (και όχι μόνον) της «Κυρίας», όμως επικρατεί βεβαιότητα ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί, στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανεπηρέαστη και αποφασισμένη για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει ότι καλύτερο είχε στη «φαρέτρα» του στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα κρίνοντας πως κρατώντας σε εγρήγορση τους παίκτες του σε παιχνίδια ψηλού ρυθμού θα έχει πιο έτοιμη την ομάδα του στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Επομένως, δεν αναμένονται πολλές ή μπορεί και καθόλου αλλαγές στο αρχικό σχήμα της «Κυρίας». Μοναδικό ερωτηματικό στις επιλογές του Κετσπάγια αποτελεί η επιλογή στο δεξί άκρο με τους Καλτσά και Αμπαρτζουμιάν να διεκδικούν τη θέση του μπακ – χαφ στο σχηματισμό 3-6-1 που καθιερώθηκε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τριάδα στην άμυνα τους Koρρέα, Ρισβάνη, Βργκοτς και αριστερό μπακ τον Κορέια. Οι Νταουσβίλι και Κώστας Αρτυματάς θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, με τους Οκριασβίλι και Μίχα πίσω από τον προωθημένο Κβιλιτάια. Το σενάριο της χρησιμοποίησης του Κώστα Αρτυματά αντί του Κορρέα στην άμυνα και της τοποθέτησης ενός εκ των Αμπαρτζουμιάν ή Μαργκάσα δίπλα στον Νταουσβίλι δεν πρέπει να αποκλειστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ