aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση / Κετσπάγια: Τα δύο χρόνια έγιναν ένας αγώνας!

Ανόρθωση / Κετσπάγια: Τα δύο χρόνια έγιναν ένας αγώνας!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πίσω στις 17 Μάη του 2019. Η Ανόρθωση παρουσίασε τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επέστρεφε στον πάγκο της «Κυρίας» μετά από 10 χρόνια. Ο Γεωργιανός τεχνικός λίγο πριν δώσει τα χέρια με τους Χρίστο Πουλλαΐδη και Ευγένιο Χαμπουλλά υψώνοντάς τα στέλνοντας σύνθημα ενότητας και νίκης είχε βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατάκτηση ενός τίτλου στη διετία που θα είχε ισχύ το συμβόλαιό του.

«Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει, να παίρνει τίτλους. Έχω δύο χρόνια για να φέρω τίτλο στην ομάδα. Δεν θέλω να κοροϊδεύω τον κόσμο. Χρειάζεται χρόνος, αλλά χρόνος δεν υπάρχει. Με τη στήριξη όλων αυτών θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να φέρουμε τίτλους πίσω, αυτούς που έχουμε χάσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η περσινή σεζόν έληξε άδοξα με την απόφαση διακοπής των διοργανώσεων της ΚΟΠ να προκαλεί (δικαιολογημένα) την έντονη αντίδραση της Ανόρθωσης, αφού η «Κυρία» ήταν στην πρώτη θέση ισόβαθμη με την Ομόνοια και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η δυνατότητα διεκδίκησης τροπαίων χάθηκε και όπως ήταν φυσικό με τη νέα σεζόν οι στόχοι δεν διαφοροποιήθηκαν.

Τέλη Ιανουαρίου το τρένο εκτροχιάστηκε και ο στόχος του πρωταθλητισμού άρχισε να κάνει «φτερά». Οι κυανόλευκοι άρχισαν τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με κρυφές ελπίδες για τον τίτλο, όμως το όνειρο αποδείχθηκε εφιάλτης με απολογισμό τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Πλέον, ο επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί μονόδρομο για να σωθεί η παρτίδα στη φετινή σεζόν και για να υλοποιηθεί ο στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια να έρθει ένας τίτλος.

Το κίνητρο της κατάκτησης ενός τίτλου μετά από 14 χρόνια είναι τεράστιο και ο Γεωργιανός προπονητής θέλει σαν τρελός να είναι αυτός που θα καταφέρει να βάλει τέλος στην «ξηρασία» της Ανόρθωσης, ανεξαρτήτως με το κατά πόσο θα βρίσκεται ή όχι στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ