aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση/Κετσπάγια: Η επόμενη μέρα στο τέλος της σεζόν, δεν αλλάζει η κοινή γραμμή

Ανόρθωση/Κετσπάγια: Η επόμενη μέρα στο τέλος της σεζόν, δεν αλλάζει η κοινή γραμμή

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλουν να διαχειριστούν στην Ανόρθωση την επόμενη μέρα της «σφαλιάρας» από τον Ολυμπιακό που έθεσε την ομάδα της Αμμοχώστου εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Υπάρχει προβληματισμός, με τον κόσμο της ομάδας να μην αφήνει στο απυρόβλητο τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι «φωνές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μεγάλη μερίδα οπαδών είναι έντονες για τις επιλογές του Γεωργιανού σε πρόσωπα και διαχείριση της ομάδας. Ναι μεν στο Μακάρειο η «Κυρία» ηττήθηκε εξαιτίας της δικής της αστοχίας σε πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες, όμως η συνολική πορεία της στο πρωτάθλημα δεν έπειθε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους διεκδικητές του τίτλου.

Οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να ανασυνταχθούν ώστε να μην χάσουν το τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η τέταρτη θέση δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο εάν η Ανόρθωση δεν κατακτήσει το κύπελλο, επομένως η προσοχή στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται στην καταδίωξη της ΑΕΛ και του Απόλλωνα που βρίσκονται στο +6. Με αυτά τα δεδομένα το ντέρμπι της Κυριακής με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης στέκεται στο πλευρό του Τιμούρ Κετσπάγια και των ποδοσφαιριστών εκφράζοντας πίστη για θετική κατάληξη της σεζόν. Ο στόχος της κατάκτησης ενός τροπαίου επικεντρώνεται στο θεσμό του κυπέλλου, ενώ είναι απαίτηση όλων η ομάδα να διεκδικήσει και τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα στις εφτά εναπομείνασες αγωνιστικές.

Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν, όταν και θα ανοίξει (ξανά) το κεφάλαιο ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια. Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι δεν θα διαφοροποιηθεί η κοινή γραμμή για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όμως σημειώνεται πως οι λεπτομέρειες άρα και η οριστική κατάληξη του θέματος θα συζητηθούν όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ