aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κετσπάγια για διακοπή, Ράγιος, νέες μετεγγραφές και όχι μόνο... (vid)

Ανόρθωση: Κετσπάγια για διακοπή, Ράγιος, νέες μετεγγραφές και όχι μόνο… (vid)

Την ερχόμενη Πέμπτη 25/6/20 στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet θα είναι φιλοξενούμενος ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια και λογικά ο Γεωργιανός τεχνικός θα είναι και πάλι… χείμαρρος!

Ο προπονητής των κυανόλευκων της Αμμοχώστου ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλα όσα αφορούν στην Ανόρθωση και όχι μόνο. Ο Κετσπάγια στέκεται στην περσινή πορεία της «Κυρίας» που ολοκληρώθηκε άδοξα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρεται και στο μέλλον της ομάδας του «Φοίνικα».

Αναλύει το πλάνο του για τη νέα χρονιά, μιλάει για τις νέες προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν στην Ανόρθωση και σχολιάζει το πως μπορεί να επηρεάσουν το χτίσιμο της «Κυρίας» τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πανδημία.

Μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα του Ρουβέν Ράγιος και για το πως βλέπει την επόμενη μέρα στο πρωτάθλημα μετά και την αύξηση των ομάδων σε «14». Αυτά και πολλά άλλα στην εκπομπή «Χωρίς VAR», αυτή την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις 21:30 από το Cablenet Sports 1HD.

Το σχετικό βίντεο – πρόμο: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ