aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κατήφεια και απογοήτευση, αλλά…

Ανόρθωση: Κατήφεια και απογοήτευση, αλλά…

Η Ανόρθωση έχασε από τον Ολυμπιακό και αν η Ομόνοια κερδίσει τον Εθνικό τότε θα χάσει και την κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, έδωσαν δικαιώματα στους μαυροπράσινους και δίκαια ηττήθηκαν από την ομάδα της πρωτεύουσας.

Παρ’ όλα αυτά, στο «Αντώνης Καρράς» γύρισαν ήδη σελίδα και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Έχασαν μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο και μ’ αυτό το σκεπτικό λειτουργούν, με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τους.

Μπορεί να κυριαρχεί η απογοήτευση ωστόσο γνωρίζουν πως τα πάντα βρίσκονται ακόμη στα δικά τους χέρια. Άλλωστε, δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, καθότι ο χρόνος τρέχει και πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι στους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος αλλά και κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός περιμένει την επιστροφή των τραυματιών (Οκριασβίλι, Μαγκάσα, Λόρια, Σελίν) αλλά και τους τιμωρημένους (Αρτυματά, Καλτσά), οι οποίοι έχασαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με σκοπό η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες, τις καλές εμφανίσεις και το μομέντουμ που έφτιαξε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ