aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάτι σαν τον Σιεού ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Κατσάρ

Ανόρθωση: Κάτι σαν τον Σιεού ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Κατσάρ

Κάτι ήξερε ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι και επέμενε για την απόκτηση του Γκόικο Κατσάρ. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει δείξει ότι αρέσκεται να δουλεύει με πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές και ο 31χρονος Σέρβος είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Κάτι σαν τον Νιγηριανό Αμπντουλαχί Σιεού ένα πράγμα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από τον 52χρονο προπονητη σε αρκετές θέσεις, καταφέροντας να ανταπεξέλθει με το παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Όλοι συμφωνούν ότι ξέρει μπάλα ο Κάτσαρ

Ο πολύπειρος Κατσάρ θεωρείται μια εξαιρετική -και πάνω απ’ όλα- δοκιμασμένη λύση για την «Κυρία», καθώς μετράει δέκα χρόνια παρουσίας στην Μπουντεσλίγκα με τις φανέλες της Χέρτα (2008-10), του Αμβούργου (2010-16) και της Άουγκσμπουργκ (2016-18). Παρότι πολυθεσίτης μάλλον προορίζεται για ανασταλτικός μέσος (παίζει και ως κεντρικός αμυντικός ενώ στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί και ως αριστερό μπακ), ενώ ανάλογα με το σύστημα ίσως χωρέσει στην άμυνα μαζί με τους Σίλντεφελντ και Ντουγκλάο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε και δήλωσε ανυπόμονος ο Κάτσαρ (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ