aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κάτι σαν… κακός δαίμονας

Ανόρθωση: Κάτι σαν… κακός δαίμονας

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η Καρμιώτισσα συγκαταλέγεται στις «μικρές» ομάδες που καταγράφουν καλή προϊστορία με αντίπαλο την Ανόρθωση, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο πριν από το σημερινό (16:00) μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πέρα από τις δύο φετινές αναμετρήσεις όπου η «Κυρία» είχε την απώλεια δύο βαθμών, στον αγώνα πρωταθλήματος του α’ γύρου, στην πρώτη τους συνάντηση, στη σεζόν 2016-17, τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα.

Με τον Λέβι προπονητή, τον Νοέμβριο του 2016, οι κοκκινόμαυροι με προπονητή τον Λιάσο Λουκά πήραν σπουδαίο «διπλό» (0-1 με σκόρερ τον Σταύρου) μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Από εκείνο το ρόστερ «διασώθηκαν» και βρίσκονται και στο φετινό, μόνο ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Κορέα.

Όλοι οι υπόλοιποι (όπως οι Κόπριβετς, Καλντερόν, Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Ερέρο, Σάντος Γιαννούλης, Σέχου, Βίκτορ Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα, Καρλίτος, Κολούνγκα, Κυριάκου, Καμπρέρα, Ρέινα Άλβες, Οικονομίδης) έχουν φύγει, οι περισσότεροι κακήν κακώς…

Πάντως, στον β’ γύρο εκείνης της περιόδου, η Ανόρθωση είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Καρμιώτισσας με 4-1 με σκόρερ τους Ράγιος (2), Άλβες και Ολιβέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ