aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Καθάρισε» και έφυγε χωλαίνοντας ο Οκριασβίλι

Ανόρθωση: «Καθάρισε» και έφυγε χωλαίνοντας ο Οκριασβίλι

Χαμόγελα έφερε στην Ανόρθωση η εμφάνιση του Τορνίκε Οκριασβίλι στη νίκη με 2-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού μετά τις 8 Νοεμβρίου 2020 και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο «διπλό» της «Κυρίας». Πέτυχε και τα δύο τέρματα των κυανόλευκων, έβαλε τέλος στην αφλογιστία των δύο τελευταίων αγώνων και επιβεβαίωσε ότι η παρουσία του είναι καταλυτική στην επίτευξη των στόχων της Ανόρθωσης.

Στο 76’ της αναμέτρησης ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Γκαλίτσιο και η κάμερα της Cytavision τον έδειξε να χωλαίνει. Στη θέση του αριστεροπόδαρου εξτρέμ να δυσκολεύεται να πατήσει καλά το πόδι του έλουσε κρύος ιδρώτας τους φίλους της Ανόρθωσης. Παρά τις ενοχλήσεις ο Οκριασβίλι αποχώρησε χαμογελώντας από τον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που προμήνυε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Η ενημέρωση που προκύπτει είναι πως δεν πρόκειται για τραυματισμό, αλλά για ενοχλήσεις στο ταλαιπωρημένο του γόνατο το οποίο επιβαρύνθηκε για αρκετά αγωνιστικά λεπτά μετά από αρκετό διάστημα. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τη Δόξα, όμως επειδή πρόκειται για ποδοσφαιριστή με βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό συστήνεται υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ