aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Κατατέθηκε η πρόταση στους παίκτες

Ανόρθωση: Κατατέθηκε η πρόταση στους παίκτες

Tην πρόταση της διοίκησης της Ανόρθωσης για το θέμα της μισθοδοσίας στο διάστημα που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση κατέθεσε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς στους αρχηγούς της ομάδας.

Γκόρντον Σίλντενφελντ, Νικόλας Εγγλέζου και Ρουμπέν Ράγιος συναντήθηκαν με τον πρόεδρος της «Κυρίας». Τους αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα που αφορούν το οικονομικό κομμάτι και τις σκέψεις της διοίκησης και τους μεταφέρθηκε πρόταση αποκοπής μισθού στη βάση των ετήσιων απολαβών τους.

Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας θα τη μεταφέρουν στους συμπαίκτες τους και εντός των επόμενων 48 ωρών θα απαντήσουν στη διοίκηση της Ανόρθωσης. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» έδειξαν να κατανοούν τις οικονομικές συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού και την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και στην ομάδα της Αμμοχώστου εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή και δεν θα προκύψουν διαφορές που θα διαταράξουν το «οικογενειακό» κλίμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ